Organiziramo naš prvi maraton – pridružite nam se 14. kolovoza u Tisnom!

 

 

Udruga za promicanje plivanja UPPA u suradnji s  Turističkom zajednicom Tisno, uz potporu Hrvatskog akademskog kluba daljinskog plivanja Mladost, organizira svoj prvi maraton u Tisnom 14. kolovoza.

Općinu Tisno izabrali smo jer znamo da na tom području i bližoj okolici ljetuje veliki broj plivača koji i inače sudjeluju u maratonima, a kako na otoku inače nema ovakvih manifestacija vjerujemo da će naš maraton biti pun pogodak i da ćemo njime u Tisnom uspjeti okupiti brojne ljubitelje plivanja.

Maraton se pliva na ruti dugoj 2,5 kilometra. Start će biti u Tisnom, u 10h i plivat će se uz obalu sv. Andrije.

Za sudjelovanje u maratonu nije potreban COVID test.

Uz veliki maraton organizirat ćemo i 2 dječje utrke u dužini 50 m – za djecu rođenu 2014. i mlađu, i 100 m – za djecu godišta 2011./2012. i 2013.

Na natjecanju mogu sudjelovati članovi sportskih klubova i rekreativci iz Hrvatske i inozemstva.

Uz apsolutnu i starosne kategorije imat ćemo i posebnu kategoriju – ‘Najbolji u selu’ u kojoj ćemo nagraditi mještane koji se odluče natjecati.

Prijave za sudjelovanje

Prijava za dječje utrke

Tisno maraton propozicije

Privola za maloljetne natjecatelje

Kotizacija za natjecanje iznosit će 80 kuna i uplaćivat će se na račun Udruge putem opće uplatnice ili Internet bankarstva. Članovi Udruge ne plaćaju startninu.

Za dječje utrke nema kotizacije i prijave su moguće prije same utrke.

Za natjecatelje kojima je potreban smještaj, savjetujemo da pogledaju ponudu smještaja u Apartmanima Mihaela i Hostelu Marko, Tisno.

Natjecateljima savjetujemo da parking potraže na samom ulazu u Tisno; kod OŠ Vjekoslava Kaleba ili na platou na “Luci” , od kuda će jedan od naših sponzora Tisnorent, organizirati prijevoz turističkim vlakićem do mjesta održavanja maratona.

 

 

 

Ruta od ulaska u Tisno do starta je ovdje. Ako idete pješke, koristite šetnicu uz more umjesto magistrale.

Nadamo se da se vidimo u što većem broju!

POKROVITELJI I SPONZORI:

Hostel Marko, Tisno